Vill du driva en egen Sibylla?

Sibylla växer och letar fler drivna franchisetagare som kan hjälpa oss att utveckla kedjan. Är du den vi söker?

Det här erbjuder vi:
Sibylla är ett av Sveriges mest välkända varumärke. En del av den svenska folksjälen. Över 140 aktiva franchiseföretagare samverkar under samma namn och bildar en av Sveriges ledande fastfood-kedjor. Med bland annat gemensamma inköp och central marknadsföring innebär det förmånliga priser och kostnadseffektiva reklaminvesteringar. Dessutom erbjuder vi kompetensutveckling för både dig och dina anställda.

Det här kräver vi:
Ett absolut krav är att du driver din rörelse med stort engagemang och har höga krav på kvalitet, service och renlighet. Vi förutsätter också att du har goda ledaregenskaper och en stor portion konceptuell förståelse och därigenom ser de affärsmässiga fördelarna med att verka i en kedja.

Ett franchiseavtal med oss på Sibylla gäller i fem år. Under den tiden förväntar vi oss att du själv arbetar i verksamheten. För att få starta en Sibylla måste du personligen investera eget kapital. Alltså pengar som du inte lånat av banken eller någon annan. Övrig finansiering har vi partners som kan hjälpa till med. Tror du dig vara rätt person för sibylla? Har du vad som krävs?
Kontakta oss via formuläret nedan så tar vi ett samtal om framtiden och om Sibylla.

Gör en ansökan här!

För att vi ska få rätt förutsättningar och information om dig och ditt intresse så ber vi dig skriva ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och vad som skulle göra just dig till en utmärkt franchisetagare. Ladda upp det längst ner i formuläret och skicka in tillsammans med dina kontaktuppgifter. När det landat hos oss så hör vi av oss. Om du har andra frågor som rör franchise så kan du använda rutan för meddelande. Tack på förhand!