Om Sibylla

1932 serverades den första Sibyllakorven. Allt sedan dess har vi målmedvetet arbetat med att utveckla vårt charksortiment och genom åren har varumärket Sibylla vuxit sig starkare och borgat för god smak, hög kvalitet och nöjda kunder i alla led. Det är
ett ansvar och en tradition vi tänker föra vidare!

Nordic Fast Food kan genom varumärket Sibylla erbjuda allt från den svenska klassikern "en kokt med bröd" (dvs en kokt korv med bröd) till kompletta menyer med korv, hamburgare, köttbullar, kyckling, kebab och mycket mer. Vår s k Riksmeny omfattar sexton portioner vilket innebär att alla restauranger i kedjan serverar dessa måltider, plus egna lokala favoriter. Riksmenyn presenteras på sidan "Våra Meal"!

Vår historia i korthet

  • 1907 Oskar Lithell startar i Kumla

  • 1930 Varmkorv börjar tillverkas

  • 1932 Sibyllakorven lanseras

  • 1949 Start för tillverkning av grillkorv

  • 1957 Produktionen flyttas till Sköllersta, strax utanför Örebro

  • 1969 Sibyllaskolan startas

  • 1972 Hamburgaren lanseras

  • 1997 Sibyllakedjan bildas med drygt 170 franchisetagare/restauranger

  • 2004 Sibylla-varumärket utses till ett Superbrand

Vill du lära känna Sibylla bättre? Kika på vår presentationsfilm här.

Så ska snabbmat smaka.

Kvalité och omsorg är nyckeln till god och nylagad snabbmat.